Palvelut

Kivilahti majoitushuone

Majoituspalvelut

Asiakkaanamme majoitus mukavasti. Päärakennuksessamme on 11 majoitushuonetta. Isoimmat huoneemme soveltuvat myös perheelle, jopa 4 aikuiselle + 2 lapselle.

 

Kokonaismajoituskapasiteettimme on enintään 40 henkeä.

 

Soita ja kysy majoituksesta!

Esimerkiksi majoitushintamme: 45 euroa / henkilö, kun huoneessa majoittuu kaksi henkilöä.

Kivilahti sauna

Rantasauna

Rantasaunamme tarjoaa hyvät löylyt suuremmallekin porukalle ja mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien pitämisen kauniin Keiteleen rannalla.

 

Kivilahden laguunimainen lahti tarjoaa upeat puitteet onnistuneen virkistyspäivän pitämiselle.

Soita ja kysy rantasaunamme varaamisesta käyttöösi!

Kivilahti sali

Yhteistyöhön kanssamme?

Pitkäaikainen haaveemme on ollut tuoda yhteen hyvinvointialan yrittäjiä ja tarjota heille osaamistamme, palveluitamme ja puitteet yhteiselle onnistumiselle. 

 

Olipa ajatuksissasi oman retriitin pitäminen, liiketoiminnan käynnistäminen, hoitotilan saaminen käyttöösi tai vaikkapa kotisivujen tekeminen oman työn ja palveluidesi esiin tuomiseksi, voit olla meihin yhteydessä!

Miksipäs ei...

hoidot ja palvelut

Energiahoitoja, punavalohoitoja yms.

Vuosia hoitotyötä tehtyämme olemme nyt uuden äärellä, tarjoamme hoitojamme ja myös yhteistyökumppaniemme tarjoamia erilaisia hoitomuotoja nyt Kivilahdessa.

 

Tällä hetkellä tarjoamiamme hoitomuotoja ovat mm. kraniosakraaliterapia, BodyMind -energiahoito, Aura Celestial -intuitiivinen hoito, koirahieronta, kvanttihypnoosi, punavalohoidot, Neurosonic -matalataajuusvärähtelyhoito sekä ravitsemus- ja elämäntapakonsultointi.  

Lisätietoja heti soittamalla tai viestittämällä!

Miksi Kivilahti?

Kivilahdessa autamme sinua voimaantumaan. Tähtäimessämme ovat hyvinvointisi ja terveytesi. Kivilahdessa olet lähellä luontoa. Kivilahti tarjoaa upeat puitteet niin majoitukselle, kokouksille, kurseille ja retriiteille!

 

Tutustu palveluihimme ja Kivilahdessa järjestettäviin kursseihin ja koulutuksiin. Uskomme, että paisti viihdyt meillä, tutustuttuasi paikkaan haluat tulla tänne yhä uudelleen!

Auringon lasku Kivilahdella