Enneagrammi retriitti Kivilahti

Paljasta potentiaalisi enneagrammilla viikonloppuretriitti 28.-30.6.2024

Haluatko löytää vahvuutesi ja ymmärtää itseäsi paremmin? Olisiko helpottavaa muotoilla elämääsi keveämpään suuntaan? Kaipaatko työkaluja kestävän hyvinvointisi tueksi? Etsitkö voimauttavaa retriittiä kesääsi?

 

Tule oppimaan kuinka voit tunnistaa aidon potentiaalisi ja johtaa yksiölllistä hyvinvointiasi sisältä päin. Saat viikonlopullisen verran tietoa ja sovellusta enneagrammista. Enneagrammi on monipuolinen menetelmä, jonka avulla voit oppia persoonallisuudestasi ja löytää kartan henkilökohtaiseen kasvuun.

 

Enneagrammi tarkoittaa yhdeksää kuviota, jotka viittaavat yhdeksään erilaiseen tyyppiin. Tämä ikivanha menetelmä ei kuitenkaan lokeroi sinua, vaan tekee näkyväksi persoonallisuutesi, jotta voit helpommin vapautua haitallisista automaatioistasi ja uskomuksistasi sekä löytää hyvinvointiasi tasapainottavia elementtejä. Enneagrammi tekee näkyväksi yhdeksän erilaista motivaatiota ja toimintastrategiaa. Tämän retriitin opillisena tavoitteena on siis auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi, vahvuuksiasi sekä myös joitakin kompastuskiviä.

 

Oppiminen koostuu tietopohjan luomisesta sekä käytännön harjoituksista, joita teemme yksilöllisesti, pareittain ja ryhmässä. Kaikki toiminta perustuu turvalliseen ympäristöön ja voit itse valita sinulle sopivan tavan osallistua.

 

Tälle retriitille et välttämättä tarvitse aikaisempaa enneagrammitietoa. Ensimmäisenä iltana pääset tekemään harjoituksen ja saat opastusta, joiden avulla pääset jyvälle omasta enneagrammityypistäsi. Retriitille olet tervetullut sellaisena kuin olet sukupuolesta, iästä, elämäntilanteesta tms. tekijästä riippumatta. Kurssi ei kuitenkaan ole tarkoitettu akuutissa kriisissä oleville.

 

Enneagrammin lisäksi retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden eheytyä ihanassa Kivilahden Hyvinvointikeskuksessa, hyvän ruuan äärellä ja samanhenkisten ihmisten seurassa.

 

Kurssin vetävät koulutetut EIF-enneagrammiohjaajat Anna Sorko (Bondauttaja Oy) ja Saija Field.

 

Retriitin hinta on 448–495€ sisältäen koulutuksen, materiaalit, ohjelman, ruokailut, majoituksen ja alv:t. Early bird -hinta voimassa 12.5. saakka.

 

Jos kiinnostuit retriitistä, lue lisää ja tule vaikka kaverin kanssa. https://www.bondauttaja.com/paljastapotentiaalisienneagrammilla

 

Voit myös lukea lisää enneagrammista https://www.enneagram.fi/

 

Toivottavasti tavataan retriitillä.