Ihmiset meditoimassa järven rannalla

Holotropic Breathwork retriitti 27.-29.9.

Tämä holotrooppiseen hengitystyöskentelyyn keskittyvä retriitti on Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämä. Retriitti järjestetään Kivilahden hyvinvointikeskuksella. 

 

Holotrooppinen hengitystyökentely (HB) on voimakas itsetutkiskelun ja terapian menetelmä. Se käyttää yksinkertaisia keinoja (kannatteleva ilmapiiri ja ympäristö, virtaava hengitys ja vaikuttava musiikki) muuntuneiden tajunnantilojen (holotroppisten tilojen) saavuttamiseen. Vastuullisesti ohjattuina muuntuneet tajunnantilat voivat olla syvästi eheyttäviä, muutosvoimaisia ja itsetuntemusta lisääviä.

 

Termi ”holotrooppinen” on kreikkaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti ”liikkumista kohti kokonaisuutta” (holos: kokonainen, trepein: liikkuminen johonkin päin). Tämä heijastaa myös holotrooppisten tilojen eheyttävää vaikutusta ihmisen psyykkeeseen.

 

HB pohjautuu transpersonaaliseen psykologiaan ja toimii kokemuksellisena terapeuttisena tekniikkana hyödyntäen holotrooppisten tilojen, tunneilmaisun ja kehotyöskentelyn eheyttävää potentiaalia.

 

Ytimeltään HB on voimaannuttava tekniikka, joka mahdollistaa yksilöille yhteyden omaan sisäiseen parantavaan viisauteen. Tämä ihmisille synnynnäinen viisaus mahdollistaa alitajunnan avautumista, ohjaten yksilöitä kohti positiivista muutosta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia antautumisen ja irti päästämisen kautta.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://fi.holotropic.fi/