Vinay & Sarianne

Chakra Balance Mantra & Jooga miniretriitti 22.-23.7.2023

Aitoja muinaisen sankskriitin mantroja, ohjattua lempeää joogaa, meditaatiota, astrologista luentaa ja rentouttavaa saunomista sekä yöpymistä Keski-Suomen kauniissa järvimaisemassaChakra Balance Mantra&Jooga miniretriitti
Illan tarkoituksena on vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä sisäistä harmoniaa. Lempeä ja rakkaudellinen, jokaiselle keholle sopiva hathajoogaa rentouttaa ja valmistaa meditaatioon. Chakrameditaatiossa käydään läpi jokainen chakra aktivoiden ja tasapainottaen energiakeskuksia mantrojen tukemana. Illan aikaina opit chakrojen alkuperäiset, sanskritinkieliset äänteet. Aiempaa kokemusta joogasta tai chakroista ei tarvitse olla.

Vinay Dhyani

Vinay saapuu retriitille Intiasta jakamaan syvällistä ymmärrystään harmonisesta, henkisestä ja onnellisesta elämästä. Hän on muinaisen veda-filosofian, chakrameditaation, mantrojen sekä seremonioiden asiantuntija ja veda-astrologi.

Sarianne

Sarianne on hathajoogaopettaja, luontoyhteysohjaaja ja energiahoitaja. Hän välittää rakkaudellisia korkean valoenergian viestejä ja ohjaa lempeällä läsnäolollaan joogaa, meditaatiota sekä sydäntietoisuutta ja luontoyhteyttä vahvistavia harjoituksia.

Ilmoittautumiset

Tule mukaan kokemaan sydäntä avaava ilta Sariannen ja Vinayn johdattelemana💖


Voit osallistua Lauantain meditaatio ja jooga ohjelmaan ja halutessasi jäädä nauttimaan rantasaunan löylyistä ja levollisista unista kauniiseen järvimaisemaan Kivilahteen sekä varata henkilökohtaisen veda astrologisen tulkinnan Vinaylta sunnuntaille

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
saara.ripatti@gmail.com

Kerrothan ilmoittautumisessa myös majoitustoiveet ja varaukset Vinayn astrologisiin tulkintoihin

Aikataulu ja hinnat

18.30-21.30 Chakra mantra ja jooga ilta Kivilahdessa
Hinta sydämen ja varallisuuden mukaan ❤

Kiitolliset 70 eur
Suositushinta 55 eur
Vähävaraiset 25-50 eur

 

23.7. Sunnuntai Vinayn henkilökohtaiset
Astrologiset 1h tulkinnat englanniksi (tarvittaessa tulkki käytössä)
9.00-10.00
10.00-11.00
11.00-12.00
12.45-13.45
13.45-14.45
Hinta 50- 70 eur Varallisuuden mukaan

 

Yöpyminen Kivilahdessa 22.7-23.7
1hh/60 eur
2hh/2 hklö 45 eur/hklö
3hh/3 hklö 40 eur/hklö
4hh/4 hklö 35 eur/hklö
Sis.pyyhkeet ja liinavaatteet

 

Saunamaksu ei yöpyviltä 8 euroa.